Alla inlägg den 20 februari 2010

Av Lina - 20 februari 2010 12:36

Jahopp, snön fortsätter att vräka ner. Igår skottades det som attan och inatt har det lätt kommit över 2 dm. Efter en stadig frukost gav vi oss ut och tog tag i drivorna. Alfred hjälpte till på sitt sätt genom att pinka in det nya fina vita som landat. ¨

Efter det har vi fixat lite inne...för att nu titta ut och inse att det redan behöver skottas igen!  
Inget att göra åt. Men tror att det får vänta nån timma till. Motion får man ju onekligen. Alltid något. Tänk om det snöade så här varje dag året runt, så smal o tjusig man skulle vara!   


Igår fick hundarna varsitt bad. Ebba tyckte som vanligt att det var pest och försökte hela tiden smyga ut ur duschen. Hehe, hon tyckte hon var superdiskret...som om jag inte skulle märka något...

Alfred satt mest ner och njöt, lille älsklingen. Ett tag hade han nästan nosen nere på golvet i skummet och snarkade snudd på.

Sötnosar är dom 


Ikväll blir det en tur till Lovsjön. Bad i tunna (om den inte är översnöad) och lite käk. Trrrrevligt! Jag ska gå dit med Alfred. Tina och Bebban tar bilen.

Får se om man ska klämma in lite hundträning också. Körde i ridhuset i torsdags. Skitkul och helt ovärderligt att man har tillgång till det!


Nähe, nu ska jag slänga mig på soffan och läsa lite Stieg Larsson!


PS. Solsidan på fredagkvällarna cracks me up  

Ovido - Quiz & Flashcards