Alla inlägg den 6 februari 2008

Av Lina - 6 februari 2008 07:53

Igår var det dags för träning på klubben och därefter apellkurs.

Hämtade Alfred på dagis. Ebba var inte sugen på träning sa hon utan ville hem;) Tina fick hämta henne medan jag och palle åkte vidare till hans "arbete".

Bytte om i klubbstugan drog på mig yllefilsingar, tjocka strumpor och tre tröjor plus jacka, sen bar det ut i skogen på lite rastning. Alfred var skittaggad och hade inte en tanke på att kissa och bajsa. Lyfte på benet några gånger för syns skull, sen tittade han på mig som om "ska vi inte träna snart?!" Han började därefter att köra ett eget race med fjärrdidigering utan kommandon. Jävlar vilket tempo! *skratt*

Jag körde en hel del postitionsträning och vändningar på stället.

Apporteringen går sakta framåt. Han avlämnar bra, men fasthållandet går sisådär... Släpper gärna. Får backa lite och träna hemma tror jag. Dela upp momentet ytterligare. Vill inte att det ska bli tråkigt eller att det ska bli konflikter i träningen. Körde tre skick på rutan med synretning på första. Gick fint:)

Tränade i ca 1,5 h med pauser. Sen delade vi på en köttbullemacka innan apellkursen började. *smask och dregel*

Då fick Alfred sova lite i bilen en stund innan det var dags för teori inne. Då var han med ch låg och flirtade med sin favvo tjej - en 1årig rottis tik. -Wow vilken liten böna;)

Han har blivit väldigt intresserad av tikar sista 2-3 månaderna. Lite tilt i huvudet igår för en av tikarna löpte... Alfred låg med hakan i backen, med blicken fäst på tiken, viftade intensivt på svansen och knorrade och "pratade"...  *karlar* Primitiva varelser...


Kursen gick i övrigt bra och vi är några som bestämt att vi ska ses och spåra ihop. Skojigt med lite nya människor! Det är ju alltid bra med nya infallsvinklar och idéer på träning!

Åkte från klubben lite efter kl.22 Väl hemma fick Alfred mat och örondroppar. Ebba var hejdlöst glad att vi kom hem. Hon var nog också lite utsövd efter hon fått vila i fred från lillebror i några timmar.

Hon tycker att det är mysigt med lite "slappa-hemma-på-soffan" med Tina kvällar. Ebba diggar inte att träna så mycket. Vill helst vara kvar i bilen när vi är på klubben;) Men hon ska få följa med och spåra. Det blir blodspår för hennes del, det är Ebbas grej! Då är hon klockren!


Vi människor och djur slocknade nån gång vid midnatt. Alfred var sömnig efter kvällen och kurade ihop sig i bädden bredvid sitt största tuggben (kan inte sova utan det) Ebba hoppade som vanligt upp och lade sig vid mina fötter. Varmt och skönt med varm vove på fossingarna efter man har varit ute sedan halv sex...


Nu ska jag hämta en kopp kaffe. Trött idag...


Tjipp o hej!


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards