Alla inlägg den 27 januari 2008

Av Lina - 27 januari 2008 16:40

Jaha, så var det söndag eftermiddag igen...herregud vad helgerna går fort!

Helgen började med lite ost o kex framför Let's Dance. På lördagen var det lång frukost med goda mackor, flingor och en stor balja kaffe.

Hundarna hajar som vanligt att det är helg och Alfred pep och tyckte att frukosten var väl lååång. Det var dags för skogspromenad!

Så iväg bar det. Vid det laget hade det börjat snöa som tusan! Gick Grenåsa-rundan med en "twist" som innebar att vi tog en annan väg rakt genom skogen. Över ett snårigt kalhygge bland annat. Sådär tyckte vi människor medan vovvarna tyckte det var skitroligt att ta en ny väg!

Väl hemma lade sig Ebba och Alfred och snarkade i timmar. Så vi la oss på soffan en stund.

Sen tog vi tag i livet och Tina åkte och hyrde film medan jag drog igång storstädning av huset och slängde in lite tvätt. Skönt att ha fint hemma när det är helg.

Kvällens tema blev tacos, film och lördagsgodis! *mums*

Voffs fick grisöron:)

Idag, söndag, var det sista gången på kursen. Kalasväder, sol och klarblå himmel! Det har man inte haft många dagar denna vinter:/

Tränade med Alfred före kursen, mest positioner då han är lite halt. Har förmodligen en stukning eller nåt. Märks mest när han legat ner länge och reser sig. Vänster fram... Men vi ser till att han värmer upp och ur ordenligt, att han inte blir nerkyld samt att han inte busar för mycket. Går väl över!

Lade ett spår i skogen nu på eftermiddagen. Ca 600 meter med ganska kort liggtid. Det började mörkna och matte hade ingen pannlampa;) Tre apporter plus slut. Gick jättebra! Han var väldigt het och jag ramlade tre gånger... *aj* Hade lite problem med första apporten med resten löste han strålande. Mattes älskling:)

Ebba körde lite upplet. Skickade henne bara två gånger, sen var hon ganska nöjd. Sprang mest omkring, lilla skruttan:)


Nu är det dags för lite mat, sen tror jag det är soffläge resten av kvällen...

Ska titta på Mitt Stora Feta Grekiska Bröllop:)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<<
Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards